Indgangen til Universal studios

På denne sten figur er der en af personerne som er en rigtig person. Vi blev bare så forskrækkede da han pludselig sprang op, for ærlig talt så troede vi ikke en stenfigur kunne blive levende. Kan I se hvem der ikke er lavet af sten?? Det er personen yderst til højre.

Front Of Line Pass - det var en stor fordel den dag.

Her er vi kommet bag optagelserne til en ny film fra det gamle grækenland. Vi synes vi hørte noget om Cæsar, men vi husker ikke hvad filmen skulle hedde, men flot var det.

Her har vi alle været med Jurassic Park karusellen, og vi blev helt gennemblødte. Vi valgte efterfølgende at tage frokost i solen for at tørre. Se evt. videoen fra Universal Studios der viser slutningen af turen.

Her sidder vi og får frokost, mens vi tørrer og planlægger, hvor vi vil hen bagefter.

Sidsel, Malte og Ulrik (og fotograften, Astrid) er klar til at komme ind og se Shrek 3D film

Vi fangede en "lille" haj på vejen

Shaggy, Ulrik, Scoopy Doo og Sidsel. Det var en god oplevelse

Malte, Ulrik og Sidsel i godt selvskab med heltene fra Apollo 13.

Her er kulisserne som er brugt til flere film. Den blå væg er lavet så producerne selv kan sætte en hvilken som helst baggrund på filmen. Det er bl.a. brugt i filmene: "The Trueman Show" og "Pirates of the caribbean"

Fiona, Malte, Shrek og Astrid. Shrek mente at Astrid også måtte være en prinsesse da hun havde rødt hår! Hvor sødt sagt..

Ulrik, Fiona, Shrek og Sidsel. Ulrik kan næsten se Shrek i øjnene:)

Her er vi på busrundtur, da vi pludselig bliver overrasket af en stormflod.

Her er en af bilerne fra Fast and Furious, hvor den svæver i luften.

Sidsel og Malte hilser på løven Alex fra tegnefilmen Madagascar

Sidsel hilser på en character fra filmen "the mummy" - og hun smiler på billedet, men hun er skræmt fra vid og sans, for han var vildt uhyggelig og lavede øjne så vi alle skreg i vilden sky

Blues Brothers gav også koncert den dag. Det var meget populært.

Malte og Ulrik fandt den helt rigtige bil. Fra filmen The fast and the Fusious.

Sidsel og Malte hilste også på de onde pingviner fra tegnefilmen Madagascar

D. 30 juli 08 var dagen hvor de 4 yngste skulle i Universal Studios, LA., mens de ældre var down town LA hvor de så bl.a. Beverly Hills og Rodeo Drive.
Ved indgangen til Universal Studios købte vi et "Front Of Line Pass" som gav os mulighed for at komme forrest i køen ved alle attraktioner, så vi ikke skulle bruge oceaner af tid på at vente - det var en kæmpe fordel, selvom prisen er lidt dyrere end en almindelig indgangsbillet.
Vi kom så tidlig som mulig, for at være klar til åbningen kl. 10. Vi havde mange super gode oplevelser som involverede vilde karuselture, flere af dem med vand, så vi var helt gennemblødte. Vi var bag scenerne til optagelserne af flere film og serier, bl.a. så vi skuespillere og scenerne fra Desperate Housewives. Vi så hvordan optagelserne til Fast and Furious var lavet, og vi fik en demonstration af, hvordan de fik bilerne til at svæve gennem luften og smadres i store flammer. Vi kom også ind at se, hvordan scenerne og optagelserne til filmen Dack Draft var foregået, og vi var selv lige ved at blive opslugt af flammer og falde ned i et kæmpe flammehav - så vi alle blev vildt bange, og vi kunne nærmest mærke, hvordan håret begyndte at slå krøller i varmen, men selvfølgelig endte det godt, og vi blev reddet ud. Det var en kæmpe oplevelse.
Vi fik taget billeder med flere characters, og de var alle utrolig søde og imødekommende, så vi fik nogle sjove kommentarer og grin med på vejen. Her kan nævnes at Scoppy Doo var helt vilde med Ulriks sko med dødningehoved på - lige noget de synes om.
Vi brugte 7 timer derinde, og tiden gik bare så hurtigt, vi kunne sagtens have brugt 2 timer mere.
Universal studios skal man ikke gå glip af, hvis man er en familie afsted i LA.