Ugerne inden afrejse
3 uger inden afrejse
Nu er der kun 3 uger til afrejse, og der har været massive regnbyger som har oversvømmet blandt andet Iowa City i Iowa. Vi skal køre på interstate 80 fra Davenport via Iowa og Des Moines til Omaha, og vi har set at I80 syd for IOWA City er åben for trafik, men der er stadig megen oversvømmelse langs med vejen. Se det vedhæftede link med en video, som viser hvor store oversvømmelser der er i området langs I80 omkring Des Moines.
http://www.youtube.com/watch?v=mCSvwRYyCS0&feature=related

Der er pt. mange moteller der er umulige at få forbindelse til. Vi har skrevet til hovedkontorene, men de kan heller ikke få kontakt med deres lokale moteller, så vi er spændte på overnatningsmulighederne når vi kommer derover.
De steder vi skulle køre forbi i Iowa City ligger også under vand, og de billeder vi har fundet viser fint hvordan området ser ud nu:
http://www.kcrg.com/news/local/19891459.html

Så vi håber meget på at oversvømmelserne er væk når vi kommer derover..

1 uge inden afrejse

Ikke nok med at dele af Iowa er blevet oversvømmet, så er der nu også skovbrande i Big Sur området, som vi skulle besøge, mens vi er i Californien. Vi følger spændt med på forskellige hjemmesider, for at se hvordan brandene udvikler sig, og om brandfolkene kan kontrollere ilden, så den ikke ødelægger nogle af de historiske steder i National parken.
The Weather Channel er ret god:
http://www.youtube.com/watch?v=Z1F3ccAC1k0


Det er først på den sidste del af turen vi skal til Big Sur, så vi håber at brandmændene får styr på brandene snart, så ilden ikke ødelægger mere..

Her er en brandoversigts-update pr. 28/06 -08
http://www.ksbw.com/sponsors/16644003/detail.html


Forventningsglæde

For familien Kynebs vedkommende har alle nu bestået deres eksamener: Sidsel er blevet student, Malte er færdig med 10. klasse, Astrid har bestået massage eksamen, Bjarne har bestået den halvårige eksamen i Diplom uddannelsen i ledelse. Så nu er der kun forventningsglæden at tænke på.. Der er nu kun 9 dage til vi er i Billund Lufthavn, og vi glæder os alle ubeskriveligt meget, det gæder både for familien Kyneb og familien Johansen. Vi har alle i Kyneb-familien gennemgået vores garderober, og har fundet det gamle tøj vi ikke bruger mere. Det kommer med i kufferten, således at når det er brugt, kan det bare smides ud. Så behøver vi ikke slæbe rundt på brugt og beskidt tøj.. Fordelen ved det er jo også, at der er mere plads til alle de nyindkøbte ting. Kirsten og Lise har allerede gennemgået alle områder omhyggeligt for at finde de bedste "flea markets" og "malls", jo større jo bedre.. Og det er både Sidsel og jeg selvfølgelig også interesseret i..😀  
På billedet kan I se, hvordan det kan gå, når vi slippes løs i et Storcenter i Orlando 2006. Alle hænder var fulde..

Nogle af kufferterne er påbegyndt pakket og der gennemgås huskelister så vi ikke glemmer noget.. Derudover er alle pas samlet ind, så vi ikke oplever et mareridt i lufthavnen.

Nyt videokamera er indkøbt og prøvet af, så vi kan forevige oplevelserne "over there"..
Nu skal tiden bare gå, så vi kan komme afsted..

Astrid